Shenzhen Hongfa Automatic Door Co., Ltd.
HomeNyheterEr spenningen på brannlukkerdøren 380V eller 220V?

Er spenningen på brannlukkerdøren 380V eller 220V?

2024-02-20
Er spenningen på brannlukkerdøren 380V eller 220V?

Er spenningen på brannlukkerdøren 380V eller 220V? Generelt sett er spenningen på innenlandske brannsikre rullende lukkerdører 380V. Det er ingen enhetlig standard for spenningen til utenlandske brannsikre rullende lukkerdører. For eksempel er spenningen i USA 110V, India er 420V osv.

Betyr det at bortsett fra brannsikre rullende lukkerdører, er spenningen til andre rullende lukkerdører 220V? Svaret er også nei. La oss ta vindbestandige rullende lukkerdører som et eksempel. Den normale spenningen er 220V, men hvis den overstiger 40 kvadratmeter, er det nødvendig med 380V spenning. Jeg tror mange fabrikker vil være utstyrt med 380V spenning. Derfor anbefales det for kunder som trenger å installere rullende lukkerdører. Vi bør kommunisere med produsenten på forhånd om spenningsnivået og trekke ledningene på forhånd for å lette den glatte installasjonen av den rullende lukkerdøren.

Sliding Door



Hjem

Product

Whatsapp

Om oss

Forespørsel

Vi vil kontakte deg umiddelbart

Fyll ut mer informasjon slik at det kan komme i kontakt med deg raskere

Personvernerklæring: Ditt personvern er veldig viktig for oss. Vårt selskap lover å ikke røpe din personlige informasjon til noen ekspanien til de eksplisitte tillatelsene dine.

Sende