Shenzhen Hongfa Automatic Door Co., Ltd.
HomeNyheterHvilken rask rullende lukkerdør er best?

Hvilken rask rullende lukkerdør er best?

2024-02-20
Hvilken rask rullende lukkerdør er best?

Hvilken rask rullende lukkerdør er best? Se etter Hongfa Automatic Door Industry, som har 20 års erfaring innen spesiell dørproduksjon og har servert 5000+ kunder. Det har et godt rykte blant eiere. Den raske rullende lukkerdøren er kostnadseffektiv og kan operere mer enn 800 000 ganger uten hindringer.

Hvilken rask rullende lukkerdør er best? Under bruk av raske rullende lukkerdører er det mest fryktede at du ikke er feil. For raske rullende lukkerdører er det to hovedpunkter som er utsatt for feil:
1. Motorfeil: Jeg er redd for at hvis den er slått på for mange ganger, vil motorens levetid bli forkortet;
2. Installasjonssvikt: På grunn av den uprofesjonelle installasjonsmesteren, vibrerer dørkroppen ekstremt stor under opp- og ned -operasjonen, noe som deretter vil føre til alvorlig slitasje av forskjellige deler og hyppige feil.

Som svar på de to ovennevnte utgavene har vi gjort detaljerte optimaliseringer. Først velger vi en motor med myk start- og langsomme stoppfunksjoner, noe som kan redusere skaden på motoren i det øyeblikket døren åpnes og lukkes, det vil si når døren nettopp er åpnet. Hastigheten vil avta betydelig når den er i ferd med å lukke, noe som effektivt kan beskytte motoren, redusere skaden på motoren og mer enn dobbelt så mye som levetiden til motoren. For det andre, for å unngå problemer forårsaket av uprofesjonell installasjon, har installasjonsmestere fått formell opplæring for å unngå installasjonsproblemer. For å redusere installasjonsproblemer tar vi dessuten en modulær installasjonsmetode, som også kan unngå konvensjonelle installasjonsproblemer. skjedde. I tillegg har raske rullende lukkerdører fordeler med å forbedre trafikkeffektiviteten, sikre at luftkvaliteten til verkstedet, sparer energi og reduserer forbruket.

Hvilken rask rullende lukkerdør er best? Hongfa Automatisk dørindustri, hurtigrullende dørserieprodukter er laget av forskjellige materialer, inkludert raske rullende dører, harde raske rullende dører, termisk isolasjon Fast rullende dører, anti-mosquito raske rullende dører, hurtig stabling av dører, antikollisjon hurtigdører, etc. . De støtter ikke-standardtilpasning og kan brukes i rene rom, produksjonsverksteder, matfabrikker og andre steder. Samarbeidssaker: Coca-Cola, Nike og andre selskaper

Hjem

Product

Whatsapp

Om oss

Forespørsel

Vi vil kontakte deg umiddelbart

Fyll ut mer informasjon slik at det kan komme i kontakt med deg raskere

Personvernerklæring: Ditt personvern er veldig viktig for oss. Vårt selskap lover å ikke røpe din personlige informasjon til noen ekspanien til de eksplisitte tillatelsene dine.

Sende