Shenzhen Hongfa Automatic Door Co., Ltd.
HomeNyheterInduksjon industriell rask dør

Induksjon industriell rask dør

2024-02-22
Induksjon industriell rask dør

Induksjon Industriell rask dør er en industriell dør med automatisk sensing og automatiske åpningsfunksjoner, som vanligvis implementeres ved hjelp av forskjellige typer sensorer og kontrollsystemer. Disse høyhastighetsdørene er designet for å svare raskt på tilnærmingen til fotgjengere, kjøretøyer eller gjenstander og åpne og lukke automatisk uten behov for menneskelig inngripen.

Følgende er hovedfunksjonene og komponentene i induksjonsindustrielle raske dører:

Sensorer: Induktive industrielle raske dører er utstyrt med forskjellige sensorer for å oppdage endringer i omgivelsene. Vanlige sensorer inkluderer infrarøde sensorer, mikrobølgeovnradarsensorer, ultralydsensorer og jordsenseringslinjesensorer.

Kontrollsystem: Kontrollsystemet er ansvarlig for å behandle sensorinngangen og kontrollere åpningen og lukkingen av døren basert på de oppdagede forhold. Dette inkluderer vanligvis en mikrokontroller eller PLC (programmerbar logikkontroller).

Dørbevegelse: Induksjon Industrielle raske dører er utstyrt med elektriske dørstasjoner, som er ansvarlige for den faktiske dørbevegelsen. Dette kan være en elektrisk rulleskodde, en skyvedør, en flip -dør eller en annen type dør.

Sikkerhetsfunksjoner: Sensor raske dører har vanligvis en rekke sikkerhetsfunksjoner for å sikre sikkerheten til mennesker og gjenstander. Dette kan omfatte krasjbeskyttelse, nødstoppknapper, sikkerhetssensorer osv.

Menneskemaskin-grensesnitt: Disse dørene har vanligvis et brukervennlig grensesnitt for menneske-maskin, for eksempel et kontrollpanel, berøringsskjerm eller fjernkontroll som lar brukeren for oppsett, overvåking og manuell drift.

Automasjonsfunksjoner: Induksjon Industrielle raske dører kan integreres i automatiseringssystemer for å oppnå mer avansert automatisk dørkontroll. Dette kan omfatte integrasjon med annet utstyr og systemer, for eksempel logistikkutstyr, identifikasjonssystemer for kjøretøy, etc.

De viktigste fordelene med induksjonsindustrielle raske dører er bekvemmeligheten og sikkerheten de gir. De kan svare raskt på å henvende seg til mennesker eller kjøretøy, redusere ventetidene og gjøre prosesser mer effektive. Dette er spesielt nyttig i svært mobile miljøer som logistikksentre, parkeringsplasser, butikker og workshops. Sensor raske dører bidrar også til å redusere hyppigheten av døråpning og lukking, og hjelper til med å spare energikostnader.

Hjem

Product

Whatsapp

Om oss

Forespørsel

Vi vil kontakte deg umiddelbart

Fyll ut mer informasjon slik at det kan komme i kontakt med deg raskere

Personvernerklæring: Ditt personvern er veldig viktig for oss. Vårt selskap lover å ikke røpe din personlige informasjon til noen ekspanien til de eksplisitte tillatelsene dine.

Sende